1 milliárd dollárnyi felhőkapacitás

Kiemelt cikk

A Microsoft Philanthropies új szervezete 1 milliárd dollárnyi felhőkapacitást állít a közjó szolgálatába

 

A Microsoft Philanthropies valós piaci értéken számolva 1 milliárd dollár értékben ajánlott fel felhőszolgáltatásokat non-profit szervezeteknek és egyetemeknek, amelyet ezek az elkövetkező három évben vehetnek igénybe.

 

Kedves Nonprofit partnereink!

A Microsoft vezérigazgatója, Satya Nadella egy új, három fókuszterületet felölelő kezdeményezést jelentett be, amelynek célja, hogy a Microsoft felhőtechnológiáját a közjó szolgálatába állítsák. A kezdeményezés támogatására jött létre a vállalaton belül a Microsoft Philanthropies, amely valós piaci értéken számolva 1 milliárd dollár értékben ajánlott fel felhőszolgáltatásokat non-profit szervezeteknek és egyetemeknek, amelyet ezek az elkövetkező három évben vehetnek igénybe.

A Microsoft felajánlása három fő területre koncentrál annak érdekében, hogy a felhő technológia a legszélesebb értelemben a közjót szolgálja: a felhőszolgáltatást biztosít civil szervezeteknek, tovább növeli az egyetemi kutatók ezekhez való hozzáférését, továbbá segít leküzdeni az internethozzáférés nehézségeit.

További információk a bejelentésről, és kapcsolódó kép a Microsoft magyar nyelvű NewsCenterén érhetőek el.

Hamarosan arról is értesítést adunk, hogy a magyar nonprofitok hogyan vehetik igénybe a lehetőséget!