Karancsi Önkéntes Tűzoltó Testület

Horvátország, Karancs Környezet és állatvédelem, polgári védelem

A szervezet alapadatai

Karancsi Önkéntes Tűzoltó Testület
Dobrovoljno vatrogasno društvo Karanac
Egyesület
77228781823
14000666
1998
-

Székhely

Horvátország
31315
Karancs
Kolodvorska 123

A szervezet célja

Környezet és állatvédelem, polgári védelem
A település területén, esetleg a szomszéd településeken kiütött tűz rendszeres oltása és egyéb vészesetekben segítségnyújtás.
Egyéb elemi csapás (pl. árvíz) vagy közveszély, továbbá baleset alkalmával a mentési munkálatokban, különösen pedig a műszaki mentésben segédkezés.

Kapcsolattartási adatok

Geli József
Dobrovoljno vatrogasno društvo Karanac, Kolodvorska 123, 31315 Karanac
+385 91 973 0620
Amennyiben továbbiakban nem szeretné, hogy szervezete adatait honlapunkon feltüntessük írjon az emailcímre.

Hasonló civil szervezetek

"Lajka" Állat- és Természetbarátok Egyesülete

Szerbia, Zenta (Senta)Állatvédelem, felelős állattartás, bántalmazott állatok védelme, a felelős és környezettudatos szemléletmód terjesztése. Zentán és környékén számolhatatlan kutyát csapnak ki, tartanak nem megfelelő vagy inkább borzasztó körülmények között. Tevékenységünk nem csak a kisállatokra, de a háztáji, a haszonállatokra, az élő környezetünkben megtalálható állatokra és környezetünkre is szeretnénk, ha kiterjedne. A szervezet zentai, de nem zárja ki, hogy a más községekben elkövetett az állatokkal és a környezetünkkel kapcsolatos veszélyekre, bűncselekményekre is reagál. Szeretnénk megtalálni a módját, hogy a gazdátlan állatokat örökbe adjuk, a bántalmazottaknak segítséget biztosítsunk. Szeretnénk megtalálni az utat a fejekbe, hogy a felelős állattartáshoz, a környezet védelméhez vezető gondolatokat meghonosítsuk, a felelőségvállalást természetes hozzáállássá formáljuk. "Lajka" Állat- és Természetbar...

"Femina" Nőket Támogató Központ - Polgárok Egyesülete...

Szerbia, Zenta (Senta)"Femina" Nőket Támogató Közpon...

Légy aktív

Szeretnél másokon segíteni vagy egy jó ügy érdekében cselekedni? Mi segítünk neked megtalálni a legideálisabb civil szervezetet.

csatlakozom

Zöldike

Szerbia, Mohol (Mol)• A környezetvédelem oktatatása−fejlesztése • Természeti értékeink feltérképezése, a már ismertek megőrzése, azok bemutatása Bio gyümölcs- és zöldségtermesztés Bio élelmiszerek előállítása A környezetünkben található gyógynövények megismerése, alkalmazása Az őshonos gyümölcsfélék szaporítása Hulladékok szelektív gyűjtése Környezeti ártalmat vagy kárt szenvedett terület helyreállításaZöldike...