7562 CIVITAS Egyesület

Magyarország, Segesd Kultúra, információ, kommunikáció | Sport, hobbi, szabadidő

A szervezet alapadatai

7562 CIVITAS Egyesület
Alapítvány
18763458-1-14

Székhely

Magyarország
7557
Segesd
Teleki utca 2.

A szervezet célja

Kultúra, információ, kommunikáció
Sport, hobbi, szabadidő
Segesd település értékeinek óvása, történelmi hagyományainak ápolása, fejlődésének segítése, kapcsolattartás más egyesületekkel. A tagok számára értelmes célok, tevékenységek biztosítása és a szabadidő hasznos eltöltése. Célja, hogy segítse a néphagyományi értékek felkutatását, ápolását, megőrzését és beillesztését a kulturális életbe. Az egyesület a céljai elérése érdekében szorosan együttműködik a környező önkormányzatokkal, különösen Segesd Község Önkormányzatával és más hasonló célú civil szervezetekkel. Az egyesület tevékenysége megvalósítása során céljainak elérése érdekében rendezvények szervezésével és lebonyolításával foglalkozik, a tagok számára információkat gyűjt és közvetít, a tagok tevékenységét összehangolja és elősegíti. Az egyesület tevékenységében hangsúlyos szerepet tölt be a család, mint a társadalom szerveződésének alapja. Az egyesület célja, hogy részt vegyen a helyi családok összefogásában, közös programok, rendezvények szervezésén keresztül.

Kapcsolattartási adatok

Szakál Csabáné
7562 Segesd, Teleki utca 2.
Amennyiben továbbiakban nem szeretné, hogy szervezete adatait honlapunkon feltüntessük írjon az emailcímre.

Hasonló civil szervezetek

KÉK Közhasznú Egyesület

Magyarország, PécsA város környezetének védelme, kultúra, és művelődési igény növelése, kínálat bővülése, színvonalas oktatáshoz hozzájárulás. sportolás, amatőr sportok elősegítése, a sport szeretetének elősegítése, alkalmak növelése sportpályáinkon. Itt élő fiatalok védelme. Kulturális, sport tevékenység, oktatás, és szociális tevékenység, környezetvédelem, településfejlesztés.KÉK Közhasznú Egyesület...

KEX Egyesület

Szerbia, Zenta (Senta)KEX Egyesület...

Légy aktív

Szeretnél másokon segíteni vagy egy jó ügy érdekében cselekedni? Mi segítünk neked megtalálni a legideálisabb civil szervezetet.

csatlakozom

Zentai Ifjúsági Szervezet

Szerbia, Zenta (Senta)Zentai Ifjúsági Szervezet...