Elemzőt / junior elemzőt keresnek

Munka

A Budapest Intézet elemzőt / junior elemzőt keres határozott idejű állásra

Jelentkezni magyar vagy angol nyelvű önéletrajzzal és rövid angol nyelvű motivációs levéllel lehet a vera.balogh_at_budapestinstitute.eu címen, április 29-ig.

Feladatok: a junior elemző szenior kutató irányítása mellett közreműködik kutatási és értékelési projektekben, az elemző önállóan vezet kisebb projekteket illetve nagyobb projektekben projekt koordinátorként segíti a senior szakmai vezető munkáját. Közreműködés  elemzések készítésében, magyar és angol nyelvű szakirodalom összegyűjtésében és összegzésében, adatgyűjtés és adatvizualizáció, pályázatok összeállítása magyar és angol nyelven, egyéb kvalitatív kutatási és adminisztratív feladatok. Az elemző külső partnerek felé a céget senior szakmai vezetővel együttesen képviseli, és részt vesz a szakterületéhez kapcsolódó szakmai döntésekben.

Elvárások: társadalomtudományi egyetemi végzettség, releváns tapasztalat nemzetközi környezetben (képzés vagy munka), felsőfokú angol-tudás, jó íráskészség, önállóság, megbízhatóság, elemző esetén: néhány éves projekt-menedzsment tapasztalat. Olyan munkatársat keresünk aki azonosul a BI küldetésével és aktívan törekszik annak megvalósítására.

Előnyt jelent: mikroökonómia és munkagazdaságtan és/vagy politikai gazdaságtan és/vagy szociálpolitika terén elméleti tudás és érdeklődés, releváns munkatapasztalat, Stata (vagy más statisztikai szoftver) ismerete, cseh, szlovák, román (esetleg lengyel) nyelvtudás.

Munkaidő és bér megegyezés szerint.

Kezdés: 2016. május 15 után.

Jelentkezni magyar vagy angol nyelvű önéletrajzzal és rövid angol nyelvű motivációs levéllel (kiemelve a releváns tapasztalatokat) lehet a vera.balogh_at_budapestinstitute.eu címen, 2016. április 29-ig.

 

Forrás: budapestinstitute.eu